Aardappelen groente en fruit en biologisch vlees.

Alldro in Tynaarlo ook voor aardappelen, groente en fruit, biologisch vlees en kip en bijzondere kazen 

Wij zijn natuurlijk meer dan een drogist alleen, verteld Monique Edens, eigenaresse van de Drogisterij Alldro in Tynaarlo. Sinds kort verkopen wij bijvoorbeeld ook biologische voeding en vanaf het begin loopt dat hartstikke goed!. Sinds het wegvallen van de groente winkel bij de minicamping ontstond er een leemte van dit aanbod in ons dorp. Daar springen wij nu op in door een samenwerking met Smilande te Smilde aan te gaan. Op deze manier leveren wij milieubewuste groente en fruit rechtstreeks van de lokale telers. Verser kan dus niet. Wij verwachten er veel van. Toen ik dit bij een paar mensen in het dorp vertelde; pakten ze mijn hand vast en zeiden daar hartstikke blij mee te zijn. Mooier kan ook eigenlijk niet. Verse producten en ook nog tegen zeer concurrerende prijzen en dat in het eigen dorp; lekker makkelijk dus voor de inwoners van Tynaarlo. Om ook de forensen dit gemak te bieden hebben wij de openingstijden van onze winkel verruimd en zijn maandagmiddag en dinsdag tot en met vrijdag tot 17.30 open, en natuurlijk ook zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur

Naast onze lokale producten kopen wij ook in bij UDEA. Ons vlees en kip bijvoorbeeld! Natuurlijk biologisch. Verpakkingen zijn ook nog eens meestal plastic vrij! 

Udea is een groothandel in biologische levensmiddelen, natuurlijke drogisterijproducten en duurzame non-food. 

 Udea wil maatgevend zijn in de biologische wereld en door haar keuzes leiderschap tonen. Niet alleen op korte termijn en gericht op snelle resultaten, maar vanuit een duurzame visie geschraagd door integere keuzes. Dit zal leiden tot groei van biologische landbouw en consumptie, waarbij een gezonde en duurzame voedselketen ontstaat. Wij zien hun dan ook als perfecte inkooppartner.


Verantwoording nemen voor een gezonde en duurzame voedselketen die transparant is en verbonden met de oorsprong van voeding en een plastic vrije wereld.

Alldro's Groente en fruit box

          Klik op de foto voor uw online bestelling. PS de prijzen kunnen per dag verschillen

Bestel hier de Alldro's aardappel groente en fruit versbox en ga naar onze alldro's webshop

Wekelijks stellen wij een aardappel groente box samen, de Alldros's versbox! U kunt  zelf ook  uw eigen Alldro's aardappelen groente, fruit en biologische vers box samenstellen. Voor woensdagavond besteld dan kunt u vanaf vrijdag uw eigen versbox komen halen in de winkel. Ook kunnen wij voor de inwoners van Tynaarlo en Zeegse uw box bezorgen op uw huisadres. Ga naar onze website om uw bestelling te doen.  Klik hier of download het uitgebreide bestelformulier met tal van producten en geef dit af in onze winkel of mail het naar info@drogisterij-alldro-tynaarlo.nl 

Bestellijst Alldro's versbox
Stel zelf uw groente en fruitpakket samen. woensdags besteld vrijdags geleverd
bestellijst groente en fruit versbox alfabetisch.xlsx (123.48KB)
Bestellijst Alldro's versbox
Stel zelf uw groente en fruitpakket samen. woensdags besteld vrijdags geleverd
bestellijst groente en fruit versbox alfabetisch.xlsx (123.48KB)
 
Opbellen
E-mail