Drogisterij / reform winkel

 

Drogisterij Alldro is een drogisterij / gezondheids- reformwinkel waar u terecht kunt voor persoonlijk advies en kwalitatieve eerlijke en natuurlijke producten op het gebied van zelfzorgmiddelen, voeding, voedingssupplementen, huidverzorging en nog veel meer! Onze professionele gezellige drogisterij ligt midden in het dorp Tynaarlo tussen Vries en Zuidlaren en is vlakbij Zeegse, Zeijen, Oudemolen en Bunne, en dus makkelijk te bereiken. Natuurlijk gratis parkeergelegenheid vlak voor de winkel. 

Ons deskundige team, die natuurlijk beschikken over de benodigde diploma's  en zeer veel vakkennis hebben over de veelzijdige producten, staan zes dagen per week voor u klaar. Wij helpen u graag bij de keuze van de juiste voedingssupplementen  en zelfzorgmiddelen.  Ook voor professioneel huid- en make-up advies bent u van harte welkom. Wij zijn ook op zaterdag open.

Wilt u ook deskundig advies en kwalitatief eerlijke en ook natuurlijke producten? Wij hebben keuze uit 67.000 artikelen!!  Kom gerust langs!

Hier onder volgen enkele tips;

De 'R' zit weer in de maand!

De 'R' zit weer in de maand. Dat betekent dat uw weerstand weer extra op de proef wordt gesteld. Het is extra belangrijk om de juiste signalen te herkennen en actie te ondernemen. Het liefst prefentief; voor dat uw weerstand of de weerstand van één van uw familieleden vermindert is.

Griep en verkoudheid

Griep en verkoudheid zijn signalen van het lichaam dat er iets in het lichaam zit dat er niet in thuis hoort. Als er iets in ons lichaam zit dat er niet thuishoort reageert ons immuunsysteem met een ontsteking. Ons immuunsysteem is onze natuurlijke bescherming tegen virussen, schimmels en bacteriën: de ziekteverkwekkers.

Darmflora

Is je darmflora op orde, eet je goed en krijg je de juiste vetten binnen? Dan draag je bij aan een goed functioneren van de (darm)slijmvliezen. En optimaal functionerende darmslijmvliezen zorgen ervoor dat het immuunsysteem in staat is om te doen wat er moet gebeuren.

Kwakkelen en het vetzuur GLA

De combinatie van goede darmbacteriën en het verzuur GLA kan bijdrage aan goed werkende darmslijmvliezen. Daarnaast heeft het vetzuur GLA het bijkomende voordeel dat het kan bijdragen aan het verminderen van ontstekingsreacties in de huid (eczeem en acné) en de slijmvliezen (darm, neus, luchtwegen). 

Vitamine C en D

Tenslotte zijn ook de vitamines erg belangrijk voor u weerstand. Een tekort aan de vitamine heeft directe invloed op uw weerstand. Zorg er daarom voor dat u genoeg en de juiste vitamine binnenkrijgt eventueel in combinatie met kruiden als echinacea. 

Kwakkelt u met uw gezondheid? Kom dan langs, wij adviseren u graag! 

GeloRevoice bij keelklachten en stemproblemen

         

Ben je verkouden? Zing je vaak of heb je een baan waarbij je veel praat?

De slijmvliezen van je mond en keel worden snel droog en raken geïrriteerd. Plotseling krijg je last van kriebels in de keel, je wordt hees of je raakt je stem helemaal kwijt.

Een perfect functionerende en goed klinkende stem is heel belangrijk. Praten, zingen en lachen doen we allemaal. Pas als je stem het even niet meer doet, merk je hoe belangrijk deze eigenlijk is.

GeloRevoice Keeltabletten verlichten snel merkbaar stemproblemen als heesheid, hoesten en keelpijn. De keeltabletten beschermen het mond- en keelslijmvlies effectief en het lichte bruiseffect van GeloRevoice stimuleert de aanmaak van speeksel. Tegelijkertijd beschermt het hoogwaardige hydrogelcomplex tegen verdere irritatie. Je voelt – en hoort - het effect en je stem wordt beter en beter.

Keeltabletten is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing

 

Natuurlijk opgroeien van baby tot jong volwassene

 

Kinderen
Natuurlijk opgroeien van baby tot jongvolwassene. Download de brochure.
newcare_natuurlijk_opgroeien.pdf (2.79MB)
Kinderen
Natuurlijk opgroeien van baby tot jongvolwassene. Download de brochure.
newcare_natuurlijk_opgroeien.pdf (2.79MB)


 

.

 
Opbellen
E-mail