Pure ingrediënten zijn de ster in het assortiment van Marqt

Tapas, de borrelplank, of antipasti. Hoe het ook genoemd wordt, het is een enorme trend. Bij de reguliere supermarkten loopt het zogenoemde tapasassortiment dan ook erg goed. Na het uitbreiden van het buitenlandse kazen assortiment afgelopen najaar, maken we het tapas moment voor de biologische speciaalzaak nu compleet. Met trots introduceren we een uitgebreid tapasassortiment met maar liefst 22 verschillende hapjes en spreads! Deze presenteren we allemaal tezamen in de koelbak. En dit is slechts het begin: in de loop van het jaar zal dit  worden aangevuld met spannende, nieuwe varianten.

Vanaf nu verkrijgbaar bij ons in de winkel! Laat u verrassen

Het label Marqt

De Marqt winkels staan bekend om de uitstekende kwaliteit verse producten en verrassend goede smaakcombinaties. Juist met die kennis van Marqt is deze tapaslijn dan ook ontwikkeld: verse producten van hoge kwaliteit. En dat als eerste in Nederland geheel biologisch

Puur genieten
Pure smaak zonder toevoegingen, daar gingen we voor. Het assortiment is dan ook, zoveel mogelijk, E-nummervrij en toch met een THT van 21 dagen. Aan de producten zijn ook geen geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd. We kiezen de beste ingrediënten en laten die de ster zijn!

kwaliteit
Kwaliteit is zoals altijd het meest belangrijk, want kwaliteit proef je! Daarom hebben we alleen maar pure en hoogwaardige ingrediënten gebruikt, zoals alleen maar heerlijke Kalamata olijven in de olijventapanade.

Gezondere varianten
De spreads en dips (etc.) binnen het tapasassortiment zijn gemaakt op basis van yoghurt in plaats van mayonaise, dat maakt ze een stuk minder vet. Zo zijn de spreads gezonder, zeker de groentespread die wel voor tweederde uit  groente bestaat. Ook hebben we echte klassiekers zoals de ei-bieslooksalad

Een eerlijke keten & ambacht
Door de samenwerking met tal van onze Nederlandse boeren en leveranciers, hebben we het assortiment kunnen maken. Zo komen de groenten in de spreads van onze eigen telers en de droge worsten van onze bekende veehouders.

 
Opbellen
E-mail