Biologische voeding van o.a. Ekoland.

Eko = oké!
Ontdek waarom 

Vanaf nu verkrijgbaar in onze winkel! In uw eigen dorp! Wel zo makkelijk.

Ekoland gelooft dat biologische voeding het beste is voor onszelf én het beste voor onze leefomgeving. Dat gunnen we ieder mens en dat gunnen wij de aarde. Vanuit ons hart willen wij biologische voeding voor een breed publiek toegankelijk maken.    


Dit zijn de 7 Oké’s van Ekoland

 • Wij garanderen 100% biologisch
  Wij geloven dat biologisch geteelde voeding niet alleen het beste smaakt, maar ook het beste voor je is. Onze samengestelde producten worden bereid met natuurlijke ingrediënten (dus geen onnodige toevoegingen). 
 • Ons brede assortiment is herkenbaar blauw-paars verpakt
  Met een ruime keuze bieden wij de basisproducten voor elk keukenkastje. Door de blauw-paarse verpakkingen zijn de producten makkelijk te herkennen in het schap. 
 • Ingrediënten kopen wij jaar in jaar uit bij dezelfde boeren en telers
  Wij weten precies waar onze ingrediënten vandaan komen en halen ze bij voorkeur van dichtbij (Nederland en Europa). Daarbij werken we voor onbepaalde tijd samen met onze leveranciers. Zo kunnen onze boeren en telers vertrouwen op een stabiele afzetmarkt en wij op een goede kwaliteit. 
 • Dankzij onze directe relaties bieden we een scherpe prijs
  Wij willen de dagelijks biologische boodschappen voor een brede doelgroep bereikbaar maken. Daarom streven we naar een zo voordelig mogelijke winkelprijs. Met langjarige en directe inkooprelaties kunnen we onze leveranciers ook een eerlijke prijs bieden. 
 • Onze basisproducten zijn volwaardig (dus meestal volkoren)
  Om de oorspronkelijke voedingswaarde te behouden, gebruiken wij in de meeste basisproducten de hele graankorrel. Dat geeft ze een volwaardige en volle smaak. 
 • Lekkernijen vinden wij om te snoepen (dus soms gezoet met suiker)
  Verwenproducten willen wij toegankelijk houden in smaak én prijs. Onze lekkernijen zoals koekjes en siropen zoeten wij dan ook met suiker. Suiker en zout gebruiken we wel met mate zodat onze producten zo natuurlijk mogelijk smaken. 
 • Wij staan voor eerlijke producten met een helder verhaal
  Als huismerk van de natuur kiezen wij voor eenvoud en transparantie: herkenbare ingrediënten en begrijpelijke taal op de verpakkingen. Dus geen verbloemende termen als ambachtelijk en authentiek maar de daad bij het woord. 


 

 

 

 
Opbellen
E-mail