Wij verkopen bloemen en (tuin) planten vers van de veiling! Deze kunt u kopen in onze winkel. Ook kunt u gebruik maken van onze Bloemen en (tuin) planten service; Laat uw bloembakken vullen of bestel bij ons uw persoonlijke boeket voor uzelf of voor een ander. Gratis bezorging in Tynaarlo en Zeegse.

bloemen service. Bestel uw boeket bij drogisterij Alldro

Wij verkopen bloemen en (tuin) planten vers van de veiling! U kunt uw bloembakken laten vullen en ook kunt u bij ons uw eigen boeket bloemen bestellen, voor uzelf of voor een ander. 

Naast planten / bloembakken  en boeketten kunt u bij ons ook terecht voor rouwbloemen, bruidsbloemen, project /themabloemwerk. 
      

Hoe werkt het? 

U kiest een product of stijl. Daarna kunt u nog een kleurwens aangeven en het te besteden bedrag.. Dit heeft het voordeel dat wij creatief de ruimte hebben om met de meest bijzondere producten van die dag te kunnen werken. Uw bestelling dient 48 uur voor de gewenste bezorg dag bij ons binnen te zijn, via telefoon, mail of bezoek aan onze winkel, waardoor wij extra zorg kunnen besteden aan uw boeket. Wij bezorgen dan uw persoonlijke boeket gratis in Tynaarlo en Zeegse!
      

Ook kunt u natuurlijk nog extra wensen invullen bijvoorbeeld een cadeau artikel uit onze winkel of een handgeschreven ansichtkaart uit ons uitgebreide ansichtkaarten assortiment toevoegen. Wilt u toch het arrangement persoonlijk met ons doorspreken neem dan contact met ons op. 0592-544601. Of vul onderstaand offerte formulier in.

 

 
Opbellen
E-mail