Nog meer Service en gemak bij u in t dorp!

Stomerij en kledingreparatie service

Stomerij;

Uw kleding weer lekker lentefris? Breng uw kleding dan naar ons servicepunt. Dat pakt altijd goed uit!

Of het nu gaat om kolberts, pantalons, kostuums, vesten, rokken, blouses, regenjassen, mantels, japonnen, windjacks, skikleding, trouwkleding, gordijnen, karpetten, tapijten, vloerkleden, stoelhoezen, dekbedden, grandfoulards of tuinkussens, Onze samenwerkende stomerij reinigt het allemaal! Wij zijn hiertoe een samenwerking aan gegaan met Stomerij Hendorette  uit Groningen. Deze verzorgt al meer dan 40 jaar de reiniging van alle soorten kleding en textiel voor consument en bedrijven.

Zij reinigen in eigen bedrijf en stellen hoge eisen aan de reiniging-afwerking en het milieu!  Daarom hebben zij ervoor gekozen om te reinigen met het milieuvriendelijke reinigingsvloeistof (KWL). Deze vloeistof voldoet aan de nieuwste milieu-eisen en is chloorvrij! Chloorvrij reinigen heeft als voordeel dat de reiniging milder is, de meest tere weefsels gereinigd kunnen worden en de 'stomerij-lucht' verleden tijd is.

Stomerij  Hendorette komt dinsdags en donderdags rond 12.00 uur langs voor het halen en brengen van uw stomerij artikelen. Meer informatie vind u op; http://www.stomerij-hendorette.nl

 Kledingreparatie

Bij ons kunt u terecht voor al uw kledingherstel. Gewoon bij u in de buurt! U brengt uw kleding naar ons, waar ze door de rijdende kleermaker opgehaald worden. Uw kleding wordt in ons atelier gerepareerd, en binnen een week terugbezorgd bij het depot. 

Kleding

Of het nu gaat om een losse naad, of een nieuwe voering, een te lange broek of een kapotte rits, wij repareren of verstellen uw kleding vakkundig. Naast stof repareren wij ook leer. 

Gordijnen

Ook voor het inkorten van uw gordijnen kunt u bij ons terecht. U geeft de gewenste hoogte aan, en wij meten de gordijnen voor u uit. U hoeft dus niet het hele gordijn af te spelden.

Hoe werkt het:

1 U geeft uw artikelen af aan de kassa en vult uw naam en telefoonnummer in op de bon.

2 U krijgt dan een afhaalbewijs mee. Bewaar deze goed! 

3 Tegen inlevering van het afhaalbewijs kunt u de artikelen weer ophalen.

 

Alldro Drogisterij meer dan een drogist alleen!

 

 
Opbellen
E-mail