Contact / Wie zijn wij / route /sitemap

 

           

 

Mijn naam is Monique Edens. 

Op 17 jarige leeftijd ben ik bij de Alldro in Groningen begonnen met werken. Daarna heb ik 8 jaar in Portugal gewoond om daarna weer terug in Nederland te komen. Ik ben terecht gekomen in Tynaarlo omdat Wijmie en Jan Efdee daar een Alldro begonnen waren. "Monique, jullie moeten in een dorp gaan wonen, dat is beter voor jou en Sara " zei Wijmie.

En ze had gelijk... ik kwam terecht in een warm bad voor mijn gevoel. Tynaarlo, een klein hecht dorp, vlakbij Zeegse, Zuidlaren en Vries,

Een dorp waar bijna iedereen elkaar kent en waar 'voor en door het dorp' een begrip is. 

Toen Wijmie overwoog om de deuren van de Alldro te sluiten, heb ik alles op alles gezet om de drogisterij over te nemen. Het is een kleine wervelstorm geweest met alles wat op mij afkwam. Met de hulp van vele lieve mensen om mijheen, de gemeente, De Drentse Zaak, leveranciers, is het mij toch gelukt.

Een mooie winkel in een prachtig dorp, beiden om trots op te zijn!

Loop gerust eens binnen voor advies, informatie of gewoon voor een praatje, u bent van harte welkom!

U kunt mij bereiken op 0616581374 (alleen sms of WhatsApp).


Warme groet,

Monique EdensSitemap;

 
Opbellen
E-mail